Stilaan raken er meer details bekend over November 89. Dat is de nieuwe musicalcreatie van Sam Verhoeven (muziek) & Wanne Synnave (script & liedteksten). Vandaag maken we bekend dat de voorstellingen zullen plaatsvinden in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

Dat is niet toevallig, want ook Magdalena (de eerste musicalcreatie van The Singing Factory, van dezelfde makers) kende zijn speelronde in het Zuiderpershuis. Voor het team is het dus een beetje thuiskomen.

Eerder maakten we al bekend dat Anne Mie Gils de productie zal regisseren, en welke jongeren de hoofdrol zullen spelen in de musical. Onder meer Aaron Blommaert (4eVeR), Tuur Verelst (Kadanza, Muerto), Hanne Verstraeten (Kadanza) en Emma Vanthielen (13, Magdalena) vertolken hoofdrollen.

Een meer dan dertig-koppig(!) jongeren-ensemble vervoegt hen op het podium. Binnenkort maken we ook de volwassen cast bekend, en zetten we de ticketverkoop open.

Noteer zaterdag 9 november 2019 alvast in je agenda, want vanaf dan is November 89 drie weken lang exclusief te zien in het Antwerpse Zuiderpershuis.