Een nieuwe musical van de makers van Magdalena!

Registreer je nu en geniet van 10% lanceringskorting wanneer de ticketverkoop start.


Na het overweldigende succes van Magdalena, brengt The Singing Factory een geheel nieuwe musicalcreatie van dezelfde makers. Sam Verhoeven(Lelies, MUERTO, Magdalena,…) verzorgt de muziek en Wanne Synnave (Magdalena) tekent voor het script en de liedteksten. Leading lady van de Vlaamse musical Anne Mie Gils regisseert de nieuwe productie. Met de jongeren van Youforia, die u aan het werk kon zien in de studioshows van Belgium’s Got Talent.

November 89 draait om de val van de Berlijnse muur, en gaat in première op 9 november 2019, dag op dag 30 jaar na de val van de muur.

Cast

Arend (1989): binnenkort
Moeder Holtz: binnenkort
Helene: binnenkort

Arend: Aaron Blommaert
Klaus: Tuur Verelst
Max: Remi De Smet
Lisa: Lotte Heuten
Johanna: Hanne Verstraeten
Emily: Emma Vanthielen
Lenard: Ryan Joostens

Ensemble: Aäron Francis, Aaron Van Goethem, Amber Van den Eede, Amélie Van Herpe, Anne-Sophie Metselaar, Antje De Rop, Bibi De Gruyter, Ebe Mogyoros, Eline Schoofs, Esse Synnave, Florian Vanhees, Frank De Reu, Frauke Wille, Jamie Sou, Jens Goossens, Joke De Vos, Jonas Steppe, Julie Rochtus,  Kjenta Beda, Kyara Cabooter, Lene Heuten, Liesbeth Houtain, Mats Proost, Maud Verstraeten, Nele Van Mechelen, Nino Ameye, Pim De Jonghe, Quito Vanroose, Rune Wittouck, Sander Maris, Sem Reyns, Silke De Busser, Silke Van Hoegaerden, Nele Van Loon, Ylenia Mele, Zowy Van Lierop